Rådgivning - ide & koncept

Vi har lång erfarenhet och kan hjälpa till med att ta fram den rätta strategin och målsättningen för dig, oavsett om det gäller marknadsföring generellt eller en specifik kampanj. Vi utgår alltid från en diskussion om vilken grunddata som är mest relevant att utgå ifrån när strategin skall skapas. En noggrann analys och tolkning av grunddata är en förutsättning för att kunna skapa rätt innehåll och budskap för optimal effekt.

När innehållet och budskapet är bestämt återstår fortfarande en hel del praktiska överväganden som kan få avgörande betydelse för både kostnader och ledtider i ett senare skede. En effektiv och praktiskt genomförbar marknadskommunikation förutsätter kloka val av kommunikationskanaler, utformning och design. Redan på detta stadium kan det också visa sig värdefullt att börja planera produktionskedjan, lagerhantering och distribution. Tidiga insikter om exempelvis startkostnader vid produktion, tryckoptimering och möjliga alternativ för leveranssamordning och portooptimering kan påverka implementationsplanen och leda till stora besparingar i tid och pengar. Dessa mer praktiska frågor hjälper vi gärna till med oavsett var i processen du befinner dig.

vad-kan-vi-hj.jpg

Tydliga mål och en noggrann analys av grunddata är en förutsättning för en effektiv kampanj.

Exempel på frågor som vi tycker är viktiga att diskutera är

  • Målsättning och önskade effekter
  • Urval av lämpliga mottagare
  • Val av tryckt eller digital kommunikation, eller en kombination av dessa
  • Nyttjande av generella eller personligt anpassade budskap
  • Hantering av mottagares reaktioner
  • Engångs- eller repetitiva utskick
  • Manuella eller automatiska utskick

Om du inte redan använder oss för rådgivning – ge oss en chans. Vi tror att vår långa erfarenhet kan bidra med värdefulla insikter om både strategi och kloka val vid implementering.

Vi diskuterar gärna dina ideer och koncept

Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller ring oss på 0771-673000.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer