Lager & logistik

För att kunna erbjuda maximal service till våra kunder har vi investerat i en egen lager- och logistiklösning utanför Örebro. Det centrala läget gör att vi snabbt och enkelt kan leverera marknadsmaterial till alla delar av Sverige. Det ger oss också full kontroll på hela kedjan från produktion till leverans.

Fördelarna för våra kunder är många. Vi har möjlighet att lagerlägga produkter producerade av såväl oss som av tredje part. Denna lagerlösning gör det möjligt för dig som kund att

  • slippa ha ett eget lager och en egen distributionsprocess
  • minimera ledtider
  • undvika höga uppstartskostnader vid repetitiva beställningar av låga volymer
  • slippa trasslet med distribution om ni har flera geografiskt spridda kontor
  • nyttja samdistribution av varor producerade på flera olika platser
samuel-zeller-118195.jpg
IMG_6644.jpg

Oavsett om du använder vår lagerlösning eller ej kan du använda vår lösning för portooptimering. Vår storlek ger oss både lägre portokostnader och en effektivare process än de flesta av våra kunder kan uppnå på egen hand. Det kan därför vara smart att jämföra ditt företags portokostnader med våra om ditt företag gör större eller repetitiva utskick.

Låter det intressant? Kontakta oss gärna för mer information. Det är antagligen enklare än du tror att hitta en lösning som passar just dig. Och lagerhantering och distribution är kanske inte den kärnverksamhet som ditt företag vill fokusera på?

Vi diskuterar gärna lager & logistik

Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller ring oss på 0771-673000.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer