Grafiska tjänster

Vi har en bred kunskap inom AD, original och foto och kan därför snabbt och enkelt tillhandahålla grafiska tjänster. En stor fördel med vår designavdelning är att de delar arbetsplats med såväl våra rådgivare som vår egen produktion. Det innebär att utöver en gedigen erfarenhet av design och layout har de en direkt dialog med våra rådgivare om vilken utformning som passar våra kunders specifika mål och syften bäst. Närheten till en produktionsmiljö innebär också att våra grafiska experter har en unik förståelse för vad som är praktiskt genomförbart. När designen riskerar att få alltför stor inverkan på kostnader eller ledtider kan du lita på att vår designavdelning kommer att informera dig om detta och förklara vilka alternativ som finns. 

Vår designavdelning kan användas på många olika sätt, t ex om ditt företag saknar grafiska resurser kan vi regelbundet bistå er med grafiska tjänster och ta ett helhetsansvar för grafisk design och layout. Vid tillfällig resursbrist pga hög arbetsbelastning eller frånvaro kan vi hjälpa till med enstaka grafiska moment. Ibland kanske det saknas en specifik kompetens eller mjukvara och då kan vi vara en snabb och smidig lösning. Vi är flexibla – låt oss veta ditt företags behov så hittar vi tillsammans en effektiv lösning.

man-tittar-pa-bilder.jpg

Det finns produkter som säljer sig själva. Men i de flesta fall spelar utformningen en avgörande roll för våra köpbeslut.

Vanliga grafiska tjänster som vi dagligen hjälper våra kunder med är

  • Layout
  • Bildretusch
  • Fotografering
  • Illustration
  • Animering

Om du inte redan använder våra grafiska tjänster – testa oss gärna nästa gång du behöver designa något. Vi tror att vår gedigna erfarenhet av design i kombination med våra insikter om praktiska implikationer av olika layout- och materialval kan bidra till att göra din marknadsföring både mer framgångsrik och kostnadseffektiv.

Vi diskuterar gärna grafiska tjänster

Kontakta någon av våra medarbetare direkt eller ring oss på 0771-673000.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer