Vi är en helhetsleverantör

Tjanster-bannerbild.jpg

Våra tjänster utgår ifrån våra kunders behov

Bording arbetar med Marknadskommunikation. Vårt mål är att hjälpa dig som kund att skapa kundkommunikation som driver affärer. Alla Bordings tjänster och lösningar har sin utgångspunkt i att frigöra resurser hos dig så att du kan fokusera på din egen kärnverksamhet. Vi har det stora bolagets muskler och ekonomiska resurser och det lilla bolagets service och omtanke om våra kunder.

Våra tjänster utgår ifrån våra kunders utmaningar. Oavsett vilken typ av marknadskommunikation som du arbetar med finns det ett antal steg i processen som du måste gå igenom - från idé-stadiet till implementering. Och alla steg är viktiga eftersom val som görs i ett steg kan ha en signifikant påverkan på tid och kostnader i andra steg. Vi engagerar oss därför gärna så tidigt som möjligt i processen för att kunna hjälpa dig och ditt företag att få ut maximal effekt av er marknadskommunikation.

Nedan illustrerar vi hur vi kan hjälpa dig och ditt företag i olika delar av processen.

Våra tjänster

Vi kan hjälpa dig med allt eller med enskilda tjänster. Klicka på en cirkel för att läsa mer om hur vi kan hjälpa dig.

  • Rådgivning - idé & koncept

  • Grafiska tjänster

  • Digitala verktyg

  • Produktion & trading

  • Lager & logistik

  • Montering

Hur kan vi hjälpa dig?

Vi står alltid redo att diskutera dina behov och vilka möjligheter vi har att hjälpa dig att utveckla din affär. Kontakta gärna någon av våra KAM direkt eller fyll i ett kontaktformulär så hör vi av oss till dig!

Lämna material

Har du frågor om hur du lämnar material och information till oss inför en tryckning.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer