Månadstävling - vinn påskchoklad!

Snart är det påsk. Delta i vår månadstävling och vinn påskchoklad till dina kunder eller medarbetare.

 

Sprid glädje med profilerad choklad till påsk!

Snart är det påsk. Profilprodukter i form av choklad, tablettaskar, etc. med unika texter och budskap kan vara ett ypperligt verktyg för att kommunicera med utvalda kunder, kundsegment eller varför inte medarbetarna. I denna tävling kan du vinna 25 chokladaskar från Bregmos. Askarna kommer med ett påsk-inspirerat mönster och texten ”Glad påsk önskar vi på [din logga här]”. De kan med fördel användas både riktade mot kund och/eller medarbetarna.

Delta i tävlingen

Samla kollegerna över fikat och hitta på ett roligt påskrim. Det bästa rimmet belönas med 25 chokladaskar med en påskhälsning från ert företag till medarbetare eller kunder.
Trophy.jpg

Hur utser vi vinnare?

En vinnare koras av Bording AB baserat på bästa påskrimmet.

Vinnare informeras via telefon. Om vinnaren inte kan kontaktas inom 5 arbetsdagar efter avslutad tävling förbehåller vi oss rätten att utse en ny vinnare.

Bording kommer inte att sälja eller distribuera deltagarnas kontaktinfo men förbehåller sig rätten att skicka information och erbjudanden till deltagare som lämnar sin e-mail.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer