Produktion- och distributionslösningar för Cafégo

Med en ambition att utveckla den svenska kaffemarknaden har Cafégo valt Bording för produktion, lagerhållning och distribution av allt butiksmaterial och kaffe.

Med en ambition att utveckla den svenska kaffemarknaden, i både smak och kvalitet, så har Sofiero Kafferosteri med varumärket Cafégo under de senaste åren tagit sig in på marknaden. Idag återfinns deras höghöjdskaffe till försäljning hos de flesta butikerna inom dagligvaruhandeln. Förutom försäljning via butik, så säljs även premiumkaffet via egen webbshop samt till kontor, caféer och restauranger. Samarbetet mellan Bording och Cafégo har vuxit under det sista året, där Bording fått större ansvar.

- Den första kontakten med Bording kom via vår reklambyrå, som använde sig av dem för produktion av det butiksmaterial vi använder. Vi fick en direktkontakt med Bording och vårt samarbete utvecklades. Till en början hade vi flera olika leverantörer av butiksmaterial, men nu mera sköter Bording mer eller mindre all produktion, förklarar Jonas Scherp.

Bordings stora portfölj inom kommunikationslösningar, har gjort att man numera även tagit hand om all distribution gällande just butiksmaterialet, vilket har förenklat och effektiviserat Cafégos processer.

ola_e-500x500.png
Jonas.jpg

- Det är väldigt smidigt för oss att Bording kan tillhandahålla både produktion, lagerhållning och distribution av allt vårt butiksmaterial. Deras lösning, BordingOnline, har ett smidigt och enkelt användargränssnitt där våra säljare kan göra avrop direkt, vilket ger oss en större kontroll. Hela processen var smidig att sätta igång och jag kan rekommendera Bording som en partner att jobba med, säger Jonas.

Samarbetet har sedan fortsatt att utvecklas och sedan november 2018 sköter Bording även lager och distribution av kaffe åt Cafego. Via en enkel integration mellan Cafego’s egen webshop och Bordings logistiklösning skickas dagligen information om nya order som skall plockas, packas och skickas till kund. Eftersom samma kund ibland skall få både kaffe och marknadsmaterial har samlokaliseringen inneburit en stor fördel och förenkling för såväl Cafego som Cafegos kunder.

Denna sida använder cookies

Vi använder Google analytics för att hålla koll på antal besökare på sidan. Detta hjälper oss att få en överblick över vilka som använder den. Om du godkänner detta så tillåter du oss att spara ditt besök i vår statistik. Läs mer