Ny VD på plats!

2018-03-05

Dela
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

För en månad sedan, närmare bestämt den 1 februari tillträdde Christian Romero-Hamrin som ny VD för Bording AB. Christian kommer att ha en stor roll för Bordingkoncernen i Sverige, där han förutom VD uppdraget hos Bording AB även kommer ha rollen som VD för BordingInstore samt styrelseuppdrag i Bording MAILIT.

Christian kommer senast från ett VD-uppdrag på Ocay, som har varit en av Sveriges största leverantörer av kontorsmaterial och andra förbrukningsvaror till företag dom senaste åren. Bolaget hade över 350 anställda och omsatte 900 miljoner. Där låg Christians fokus på kundrelation, ledarskap samt digitaliseringsomställningen, något han nu kommer ta vidare till Bording.

- Jag är inspirerad av hela uppdraget hos Bording, främst då att befästa Bording på den svenska marknaden. Med Bordings fantastiska organisation, med 225 års erfarenhet inom marknadskommunikation och dom kundrelationer man besitter så har vi en stark grund. Men kännedomen om varumärket ska utvecklas, säger Christian.

Att ta in en ny VD för både Bording AB och BordingInstore, innefattar den tillväxtplan som Bordingkoncernen arbetar efter.

- Det är ett spännande och konkret tillväxtuppdrag, där vi vill växa organiskt och genom förvärv. Bording har ett brett erbjudande med expertkunskap och det vill vi att fler kunder tar del av, säger Christian.

Ni finner Christians kontaktuppgifter här.

Håll dig uppdaterad! Klicka här!